Hakusessa vähän enemmän hemmottelua ja onko varaa laittaa vähän enemmänkin likoon aikuisen naisen ihonhoitoon? Patyka on taattua ranskalaista joie de vivrea ja ihonhoidon hienostuneisuutta. Patyka on myös suosittu kauneushoitoloiden käyttämä sarja.

 

Patyka ja koko ihonhoidon repertuaari

Patykaa voisi ensisilmäyksellä luulla synteettiseksi tuoteperheeksi, sillä mikään ei juuri huuda luonnonmukaisuutta. Kun pakkausten tekstejä alkaa tarkemmin lukemaan, käy ilmi, että ainesosat ovat luonnollisia, osin luomuja ja ympäristökin on huomioonotettu. Patykan valkoiset ja lasiset purkit näyttävät uskottavilta ulospäin ja pitävät sisällään aimo annoksen tehoaineita.

Antioksidantteja väsynyttä ihoa piristämään

Omat Patykanki nappasin Lapsimessuilta mukaan. Olin työtehtävissä paikalla ja pitkän päivän jälkeen taapersin Jolien tiskille, jossa kolme ystävällistä myyjää auttoi Patykan rasvaa, silmänymärysvoiddetta ja kasvosuihketta kassiin. Tutuilta kuulluista kommenteista päätellen Patyka on monenkin toimistossa viruneen ja näyttöpäätteen armottomassa valossa kärsivän naisen ja miksei miehenkin valinta. Pois väsymys ja Patykaa naamaan!

Toimiiko Patyka? Kokemuksia sarjan tuotteista

Patykan Antioxidant Smoothing Cream on ollut päivävoidevalintani tätä kirjoittaessani noin kuukauden. Tuotelupauksen mukaan väsynyt iho heleytyy, voide suojaa kaupungin saasteilta ja kasvojen ihon kosteuttaminen ehkäisee uurteita ja ryppyjä. Kevään myötä saan paljon enemmän aurinkoa iholleni muutenkin, mutta haluan uskoa, että myös Patykan voide on heleyttänyt kasvojani. Ainakin voiteen tuoksu on lumoava ja jopa yleellinen ja voidetta levittää mielellään kasvoille.

Silmänympärysvoidetta olen myös pyöritellyt paikoilleen tuubin päässä olevalla palluralla ainakin pari kertaa viikossa. Tässä tuotteessa en ainakaan ihan heti ole tuntenut tai nähnyt suurta vaikutusta.

Patykan kasvosuihke taas on näppärä kaveri. Olen pari kertaa suihkauttanut sitä meikin päälle ja jos ei muuta, niin suihkautus tuntuu hyvin professionaalilta tavalta viimeistellä meikkisessio. Vähän kuin lakka pitää kampauksen paikoillaan, kiinnittää kasvosuihke meikin kasvoihin. Patykan kasvosuihketta kehtaa kyllä käyttää vaikkapa konttorillakin kesken päivän herättelemään ihoa, sillä suihkeessa on samaa ihanaa tuoksua kuin päivävoiteessakin.

 

 

 

 

 

Tätä julkaisua eivät ole tukeneet mainittujen tuotteiden brändit, eikä julkaisua ole tehty kaupallisessa yhteistyössä.