Nurme on varmasti tunnetuimpia virolaisia luonnonkosmetiikan valmistajia. Nurme keskittyy meikkien sijaan hiusten, kasvojen ja kropan hoitoon. Valikoiman suursuosikkeja ovat shampoopalata, saippuat ja erilaiset öljyt. Edullisesta sarjasta löytää hyvin tuotteet arkikäyttöön.

 

Nurme, perustuotteet päästä varpaisiin

Olen itse kokeillut Nurmelta shampoopalaa, lotion bar -tyyppistä palavoidetta ja magnesiumsuihketta. Vironmatkalta tartuu usein jokin Nurmen tuote testiin, sillä tuotteet ovat sen verran edullisia tuolla etelänaapurissa.  Sheavoikimpaleen nappasin viimeksi mukaan vitosella ja magnesium-suihkeen muistaakseni kahdeksalla eurolla Telliskiven äitiysliikkeestä, joka myi myös luonnonkosmetiikkaa. Shampoopaloja ja muita Nurmen tuotteita saa esimerkiksi Ruohonjuuresta, eikä niidenkään hinta päätä huimaa. 

Toimiiko Nurme? Kokemuksia sarjan tuotteista

Nurmen tuotteet vastaavat rehellisesti arjen erilaisiin tarpeisiin. Ne ovat myös hyvin puhtaita luonnonmukaisuudessaan. "Ei kompromisseja" on Nurmen sivuston mukaan heidän filosofiansa. Olen ollut tyytyväinen niin shampoopaloihin kuin vartalovoiteisiinkin.

Shampoopaloissa on eri vaihtoehtoja rasvoittuville, kuiville, vaaleille ja tummille hiuksille. Tuote toimii hyvin, kunhan muistaa, että shampoopalaan siirtymisessä on useimmilla vähän tottumista.

Nurmen Lotion Bar, joka näkyy tuossa kuvassakin on aika huippukeksintö! Tai oikeastaan Nurme on vain pakannut palan sheavoita vähän kätevämmin ja houkuttelevammin kuin muut. Lapsi sisälläni hihkui vähän, kun otin palan pois paketista ja kuljetin sitä ihollani. Ihon lämpö nimittäin sulattaa palaa juuri sen verran, että sheavoikimpale jättää jälkeensä kiiltelevän, hoidetun ihon. Muutama kaverini on miettinyt tuotteen hygieenisyyttä, koska sheavoikimpale on suorassa kontaktissa ihoon, eikä sitä levitetää käsien kautta. Mielestäni ihan hyvä pointti ja tosi tarkkahan pitää lotioin barinsa omanaan, eikä lainaile sitä muille.

Magnesium-suihkeessa ihastuin helppouteen. Otan yleensä iltaisin magnesiumini sisäisesti eli ihan tablettina. Olen kuitenkin aiemmin tykännyt magnesium-voiteesta, varsinkin jännittyneisiin harteisiin levitettynä, joten halusin testata Nurmen magnesium-suihketta. Tähän tuotteeseen vähän petyin, sillä suihke on hyvin tahmainen. Olen muutaman kerran kokeillut illalla suihkia tuotetta jalkapohjiin ja sääriin ja sitten heilutellut jalkoja vimmatusti, että suihke ja tahmeus kuivuisivat, mutta siihen tuntuu menevän aika pitkä aika. Ei ihan suosikkini siis.

 

 

Tätä julkaisua eivät ole tukeneet mainittujen tuotteiden brändit, eikä julkaisua ole tehty kaupallisessa yhteistyössä.