Artikkeli sisältää affiliate-linkkejä
 

Evolve Cosmetics oli ensimmäinen luonnonmukainen sarja, jonka parista löysin huumaavia vaniljan, kookoksen ja papaijan tuoksuja. Itse tuotteet ovat pientä arjen luksusta, eli laadukkaita perustuotteita kauniissa paketeissa.

 

Evolve Beauty - arjen luksusta hiuksille ja vartalolle

evolve-beauty.jpg

Löysin Evolve Beautyn I love me -messuilta viime vuonna. Kävin tapani mukaan läpi purkkeja ja tuoksuttelin minkä kerkesin. Luonnonkosmetiikassa on usein hillitty tai hieman, öh, maanomainen tuoksu. Mutta Evolve Beautyn tuotteet ovat täynnä tuoksuja. Kun avasin sitten sarjan suosikkituotteisiin nousseen Tropical Blossom Body Butterin kannen huumaannuin. Ihana kookoksen ja vaniljan tuoksu. Juuri sellainen, jonka toivon jäävän iholle hennosti elämään. Voide lähti samantien matkaani ja ihastuin brändiin. Myöhemmin palasin merkin pariin Jolie-kaupassa, jolloin mukaan lähti Superfood Shine Shampoo ja Fresh Face Facial Wash. Molemmat otin matkakoossa tulevaa reissua silmällä pitäen.

Evolve Beautyn plussat

Evolve Beauty saa minulta plussat seuraavista seikoista:

+ Tuoksut! Jos ei jo tullut selväksi, niin Evolvella on ihanat tuoksut tuotteissaan, mikä sopii meille, jotka toivovat tuotteiden jättävän ihanan tuoksun kylppäriin tai omalle iholle

+ Pienet valmistusmäärät. Tuotteita valmistetaan pienempiä määriä, jotta laatu pysyisi tasaisena. Jokaisessa purkissa on mainittu minkäniminen tekijä on tuotteen valmistanut.

+ Matkakoot. Pikkupurkit sopivat reissuun tai niitä on helppo ostaa, mikäli haluaa testata tuotteita hieman huokeampaan hintaan.

Evolve Beauty shampoot

Evolven shampoot ansaitsevat erityismaininnan, sillä erotuksena moniin luonnollisiin shampoisiin, Evolven tuotteet tuntuvat olevan enemmän kuin tavalliset shampoot. Ja tarkoitan siis sitä, että Evolven shampoo ei jätä tiettyä vahamaisuutta tai klimppisyyttä, jota jotkut muut testaamani luonnolliset shampoot tekevät. En sitten tiedä, onko syynä siinä, että osa Evolven tuotteista on "vain" 98% prosenttisesti luonnonainesosista tehtyjä. Evolven omilla sivuilla Superfood Shine Shampoo on saanut mainiot arvostelut ja tuote tuntuu toimivan niin kuiville kuin hennoillekin hiuksille. Omat hiukseni ovat paksut ja kuivat luonnonkiharat ja pesen hiukset kerran viikossa Evolven shampoolla.

Katso alta Evolven tuotteet Jolie.fi:ssä

powered by Surfing Waves