Everyday Minerals on nimensä mukaisesti arkikosmetiikkaa ja kelpo sellaista onkin. Sarjaan kuuluu laaja kattaus pohjatuotteita, mineraalipuutereita, hohtopuutereita ja viimeistelypuutereita. Sanomattakin selvää, että Everyday Mineralsilla saa sudittua sellaisen pohjan, että melkein ei meikki muuta kaipaakaan.

 

Everyday Minerals, joka sävyyn ja ihotyyppiin

everyday-minerals-kokemuksia.jpg

Siinä, missä moni muu meikkimerkki tarjoaa mineraalipuutereita eri sävyissä, on Everyday Minerals huomioinut myös ihotyypin. Niinpä eri sävyistä löytyy aina kolme vaihtoehtoa: kuivalle iholle, sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle.

Tässä kohtaa kuitenkin huomio kuivan ihon ja sekaihon ihmiset: ainakin Base-tuotteessa on näissä ihotyypeissä lisänä hitusen kimalletta. Testaillessani tuotteita, tuntui ainakin omaan toimistokäyttöön tuo kimalle vähän liialta, joten otin suosiolla rasvoittuvan ihon version, jossa ei ole kimalletta.

Sekaihon kimalteinen puuteri kyllä tuntui kutkuttavalta vaihtoehdolta, joka toisi varmasti kuulautta kasvoille, mutta tällä kertaa jänistin.

Everyday Mineralsia saa paitsi jälleenmyyjiltä, niin heidän omalta nettisivultaan. Kosmetiikan digimyynti on hitusen hankalaa sävyjen ja sopivuuden toteamisen takia, mutta Everyday Minerals on ratkaissut ongelman tarjoamalla ilmaisia näytteitä ja kuvallista opastusta oikean sävyn valitsemiseen.

Korjausväri, Base-pohja, Face-viimeistelypuuteri 

Kun sanon, että Everyday Minerals keskittyy pohjaan, niin todella tarkoitan sitä. Heidän sivuillaan esitellään arsenaali mineraalipohjaisia korjausvärejä eri sävyissä, pohjatuotteita (kuten tuo Base) ja viimeistelypuutereita sekä poskipunia ja hohdetuotteita. Tuotteita on myös kivasti kääräisty valmiisiin paketteihin, joissa hinta tulee edullisemmaksi kuin ostaa tuotteita yksi kerrallaan. Oma Base-puuterini maksoi noin parikymppiä ja kuusi tuotetta sisältävää pakettia myydään neljänkympin hujakoilla. Tosin paketissa olevat tuotteet ovat ilmeisesti puolet pienempiä.

Itse olen niin kiintynyt omiin peiteväreihini eri merkeiltä, että en kertaheitolla vaihtaisi pelkästään yhden merkin tuotteisiin, mutta voisin antaa mahdollisuuden joskus tuollaiselle paketille, jossa on useampi tuote.

Base-tuotteella pohja kuntoon. Apuna tässä myös poskipunaa ja vähän aurinkopuuteria eri sarjoilta kuin pohja. Peittää ihan ok, talvea kohti tarvittaneen myös esim. BB-voidetta joltakin muulta sarjalta tai Everyday Mineralsin muita tuotteita.

Base-tuotteella pohja kuntoon. Apuna tässä myös poskipunaa ja vähän aurinkopuuteria eri sarjoilta kuin pohja. Peittää ihan ok, talvea kohti tarvittaneen myös esim. BB-voidetta joltakin muulta sarjalta tai Everyday Mineralsin muita tuotteita.

No, toimiiko se? Kokemuksia Everyday Mineralsista

Arvoin kahden mineraalipuuterin välillä, kun sitten valitsin Everyday Mineralsin. Syynä se, että kesän jälkeen en kokenut tarvitsevani paksua pohjaa, mutta mineraalipuuteri tasoittaa kasvojen sävyä enemmän kuin pelkkä kivipuuteri.

Everyday Minerals oli kahdesta vaihtoehdosta kevyempi ja helpommin levittyvä. Peittävyys pelkällä Base-tuotteella on ok, tosin talvea kohti alan käyttämään myös BB-voidetta toiselta merkiltä tai sitten testaan Everyday Mineralsin viimeistelytuotteen tuohon päälle. Itse pakkaus oli sen verran tiivis ja purkin päällä oleva annostelija niin jäykkä, että kampesin sen saman tien pois tieltä. Sitten vaan sutimaan. Kabuki-suti on paras näissä mineraalimeikeissä.

Toimistossa kun huhkin päivätöissäni, niin kestävyys on mielestäni ok. Valitsin tosiaan rasvoittuvalle iholle tarkoitetun tuotteen, koska siinä ei ollut kimalletta. Tosiasia on, että tyypillisesti rasvaa pukkaa työpäivän päätteeksi, ja Base-tuote on kyllä pitänyt kiillon kurissa. Pidemmän päälle uskon, että todelliseen kestävyyteen tarvitaan lisäapuja joko sarjan omasta pohjustustuotteesta tai toisen merkin voiteesta.

Ai niin, Everyday Minerals on 100% vegaaninen eli eläinten ystäville erittäin sopiva valinta.