Rasvakerros kasvoissa vai odottamattomia näppyjä loman tai luontoretken jälkeen? Kuorinta pitää ihon heleänä ympäri vuoden. Käy keittiössä hakemassa oleelliset aineet ja lisää luonnollinen kuorinta omaan rutiiniisi!

 

Kauppojen valmiit kuorintavoiteet häviävät helposti itsetehdyille versioille. Sitäpaitsi kauppojen kuorinta-aineet sisältävät usein muovisia mikrohelmiä, jotka on monenkin tahon toimesta julistettu ympäristölle tuhoisiksi. Omasta keittiöstä löytyy useimmiten tarpeelliset ainesosat viikottaiseen kuorintatuokioon. Alla parhaat yhdistelmät keittiöstä.

 

Parhaat kuorintayhdistelmät

Sekoita kaikki ainesosat keskenään, pyörittele massa kostutetuille kasvoille heti ja huuhdo. 

Sokeri+sitruuna+ kookosöljy: Ikisuosikki. Sokeri kuorii tehokkaasti ja sitruuna raikastaa. Huuhtelun jälkeen kookosöljy jättää iholle hoitavan kerroksen

Kahvinpurut+jogurtti:  Rohkeille! Kahvin pitäisi virkistää ja jopa nuorentaa ihoa, jogurtti rauhoittaa.

Kauraleseet+hunaja+jogurtti: Herkälle iholle hellä yhdistelmä. Tämän voi jättää vaikka vaikuttamaan kasvoille kuorinnan jälkeen kymmeneksi minuutiksi. Kaura ja jogurtti rauhoittavat ja hunajalla on antiseptisiä vaikutuksia.

Suola+hunaja+manteliöljy: Suolakuorinta on hyvä vaihtoehto sokerille ja moni vannoo suolakuorinnan nimeen. Taita suolan järeys hellimällä ihoa hunajalla ja manteliöljyllä

Kuorinnan jälkeen spa-hetkeä voi jatkaa naamiolla tai suosikkikasvorasvalla. Viikottainen kuorinta pitää ihon kimmoisana ja heleänä, etkä tarvitse niin paljon meikkejä peittämään kuivaa tai väsynyttä ihoa.


Uusimmat blogista