Onko isot juhlat tai muu tärkeä päivä päivä edessä? Haluaisitko ihon kuntoon nopeasti tai mieluummin jo huomiseksi?
Katso nämä vinkit ja voit elvyttää ihosi kuntoon nopeasti!

 

Iho kuntoon nopeasti - 5 askeleen ohjelma

1. Lopeta sokerin ja valmisruokien syöminen välittömästi
Suklaa-addiktien ja pullahiirien on nyt istuttava makeaa hamuavien käsiensä päälle, sillä ruoka vaikuttaa eniten ihon kuntoon. Auta iho kuntoon nopeasti syömällä tuoreita kasviksia ja hyviä rasvoja: avokadoa, maltillisesti pähinöitä ja kookosöljyä.

2. Hoida iho kuntoon nopeasti luonnollisin ainein
Jos lähimarketin kemikaliohyllyn tuotteet toimisivat, et varmaan olisi nyt pakkoraossa etsimässä ihmeaineita. Jätä siis hyllytavara sikseen ja käänny luonnollisen ihon hoidon puoleen.

Vinkkilista luonnollisiin valintoihin:

  • meikinpoistoon mustaa saippuaa (esim. Ruohonjuuresta)
  • kuorinta, ks. alla
  • kosteutus: kookosöljy tai otsonoitu oliiviöljy iltaisin

3. Vaihda tyynyliina ja kasvopyyhe, pese hiukset
Tyynyliinasta voi siirtyä hiustuotteiden rippeitä kasvoihin ja sitä kautta ne aiheuttavat näppyjä. Vaihda heti tyynyliinasi ja pyyhkeesi ja pese hiukset ylimääräisistä aineista.

4. Kuori sokerilla ja kookosöljyllä
Anna ihollesi uusi startti ja kuori kasvot illalla kotitekoisella kuorinta-aineella: sekoita yksi ruokalusikallinen kookosöljyä ja pari ruokalusikallista sokeria. Pyörittele tahnaa hellästi koko kasvojen alueella. Huuhdo kuorinta-aine pois. Iholle jää rasvaisuutta, mutta se on loistava yön yli hoito ihollesi. Kookosöljyä ei kannata muuten pelätä edes rasvoittuvan ihon kanssa, sillä antibakteerinen kookosöljy rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

5. Tee päivittäin naamio hunajasta
Luonnollisesti antibakteerinen hunaja rauhoittaa ihoa ja varsinkin näppyjä. Osta luomuhunajaa kaupasta ja sivele hunajaa kasvoille. Anna olla jopa puoli tuntia ja huuhdo pois. Jos kärsit näpyistä, niin päivittäinen hoito pitäisi auttaa ihoa kuntoon nopeasti.

Lue lisää hunajasta ihon hoidossa!

6. Älä jynssää naamaa aamulla
Kun iho kukkii, tahdomme jynssätä sitä kaikella voimalla ja aina kun vain on aikaa. Mutta ylenpalttinen pesu voi itseasiassa olla iholle huono asia. Älä turhaan pese kasvoja aamulla, vaan anna edellisillan hoidon vaikuttaa koko seuraavankin päivän. Mikäli kasvot ovat todella rasvaiset aamulla, voit kokeilla vähän mustaa saippuaa apuun. Mutta edelleen: unohda teolliset kasvovedet ynnä muut!

7. Meikkaa vain kevyesti
Tai jos mahdollista älä meikkaa ollenkaan. Pystyt hyvin sinnittelemään ilman paksuinta pakkelia muutaman päivän. Yritä ainakin jättää ihohuokosia tukkiva puuteri tai meikkivoide pois ja anna ilmaa ihollesi.

Vinkki: Kirkas huulipuna tuo loiston kasvoillesi, jolloin et tarvitse niin paljon muuta meikkiä!

8. Jatka samaa rataa!
Luonnollinen ihon hoito on auttanut monia, monia ihonsa kanssa kipuilleita. Vaihda teollinen ihon hoito luonnolliseen ihonhoitoon ja ihosi kunto paranee nopeasti. Ero näiden kahden välillä on se, että luonnollisissa tuotteissa on vaikuttavia aineita enemmän kuin teollisissa, joissa suuri osa on yleensä vettä tai jopa silikoneja. Ja muista, että iso vaikutus ihoon on sillä, mitä syö. 

Onnea ihon parannus -projektiin!


TYKKÄÄ MEISTÄ FACESSA JA INSTASSA!