Höyhenen kevyt hius voi olla ihanan unelmainen. Oikeasti! Kunhan lasket käsistäsi hetkeksi kaikki muotovaahdot, lakat ja kähertimet ja omistat ajatuksen hiusten hoitorutiinillesi.

 

Ohuen tukan supersalainen hoitokaava

Ensimmäinen askel - pese tuotejämät pois tukasta
Syväpese hiukset. Omenaviinietikka tai musta saippua ovat sataprosenttisen luonnollisia vaihtoehtoja poistamaan tuotejäämät hiuksista. Aubrey Green Tea Shampoo sisältää nimensä mukaisesti vihreää teetä, joka on omiaan poistamaan epäpuhtauksia. Samoin Aubrey Swimmers syväpuhdistava shampoo keventää hiuksia kivasti.

Kokeile, jos tukkasi voi lennokkaammin ilman koko hoitoainetta.”

Toiseksi, ole varovainen mitä hoitoainetta käytät, jos käytät ollenkaan
Heivaa kaikki silikonia sisältävät hoitoaineet saman tien. Kokeile, jos tukkasi voi itseasiassa lennokkaammin ilman koko hoitoainetta. Voi olla, että tarvitset hoitoainetta vain silloin tällöin ja välillä pärjäät ilman. Hoitoaineet on tehty korjaamaan hiuksen kuivaa rakennetta. Samalla tuote tekee hiuksesta raskaamman ja jopa rasvaisemman. Jos omistat suomalaisittain lasipintaisen hiuksen, pärjäät hyvin ilman hoitoainetta ainakin silloin tällöin. Kokeile edellä mainitun Aurbey Organicsin Tea Tree -hoitoainetta.

Kolmas kikka: kuivaa ylös alasin
Jos vain on aikaa, anna tukan kuivata ainakin puoliksi ilman fööniä. Ohut hius hyötyy kuitenkin pienestä käsittelystä, varsinkin, jos föönäät tukkaan pää alaspäin. Hius nousee tällöin juurestaan ainakin vähän pirteämmin. Muotoile oikea jakauksen paikka vasta föönattuasi.

Neljä. Kun hätä on kädessä kokeile kuivashampoota
Monet kevyemmän tukan omistajat huomaavat tukkansa rasvoittuvan aika tahtia. Pesuväli on ja saakin olla hentohiuksisilla lyhyempi kuin kikkarapäillä. Pesun lisäksi voi volyymia hakea kuivashampoosta. Ja onneksi tästäkin luottotuotteesta löytyy luonnonmukainen vaihtoehto. Lushin No Drought Dry Shampoo ajaa asiansa. Vannoutuneet luonnonystävät sekoittelevat maissitärkkelyksestä, kanelista ja parista tipasta eteeristä öljyä oman kuivashampoonsa.

Tätä julkaisua eivät ole tukeneet mainittujen tuotteiden brändit, eikä julkaisua ole tehty kaupallisessa yhteistyössä.