Kiharaa, suoraa, kuivaa tai ohutta, kaikilla meillä on oma hiustyyppimme, jonka kanssa monet painivat läpi elämänsä. Kiharasta pitäisi saada suoraa ja suorasta kiharaa. Raw Body and Hair kehottaa hoitamaan omaa hiustyyppiäsi niin, että rakastut hiuksiisi yhä uudelleen.

 

Hiukset ovat iso osa sinua - rakasta niitä hellästi!

Hiukset kertovat kantajastaan yllättävän paljon. Annatko luonnonkiharan tukkasi heilua valtoimenaan vai tartutko suoristusrautaan ja kuritat kutrisi suoriksi? Leikkasitko piilokaljun eron jälkeen vai vaihdoitko tyystin väriä? Hiukset elävät elämää yhtä lailla kuin me. Raw Body and Hair on koonnut paljon tietoa hiusten hoitoon liittyen. Jokaisella hiustyypillä on tietenkin omat erikoisuutensa. Täältä löydät tietoa, miten taklata esimerkiksi kiharat hiukset tai ohuet hiukset. Vaaleat hiukset ovat monen haaveena ja nekin ovat saavutettavissa jopa ihan luonnollisin keinoin. Luonnollinen hiusten hoito on hiuksille parhaaksi. Sen voi aloittaa kokeilemalla luonnonkosmetiikan shampoota. Rohkeimmat luonnollisen hiusten hoidon intoilijat kokeilevat jopa kokonaan shampootonta elämää eli no poo -metodia.

Hiukset ovat samaa ainetta kuin kynnet, hiukset ovat suurimmaksi osaksi keratiinia. Jokaisella on noin 100 000 hiusta päänahassaan, joista päivittäin lähtee jopa 150. Katsopa vain hiusharjaasi niin huomaat! Oli tukkasi sitten piikkisuora tai Hermione-tyyliin valtoimenaan vellova, nappaa parhaat neuvot ja opi rakastamaan hiuksiasi, se on ihan varmasti sen arvoista!