Boho Cosmetics tulee Ranskasta ja on yhtä hienostunut kuin kotimaansakin. Cruelty free -meikit ovat edullinen valinta ja näillä meikeillä rakennat luonnonmukaisen meikkipussin alta aika yksikön.

 

Boho Cosmetics, kaikki perustuotteet samalta merkiltä

Boho Cosmetics oli varmaan ensimmäinen luonnollinen kosmetiikkasarja, jonka löysin. Muistan, että heti tarttui mukaan muutamia tuotteita, hinta kun ei näissä päätä huimaa. Tuotteet yllättivätkin sitten laadullaan ja vakkariksi otin Bohon kulmakynän viileän harmaaseen taittuvassa sävyssä, joka sopii meille suomalaisille, joilla se oikea hiusten sävykin on lähempänä maantien harmaata.

Kulmat by Boho Cosmetis ja luotetuin kulmakynäni vuodesta 2016!

Kulmat by Boho Cosmetis ja luotetuin kulmakynäni vuodesta 2016!

Parhaat Boholta, omat suosikkini

Boho Cosmetics kulmakynä
Omat kulmani kärsivät teinivuosien nyppimisinnosta ja niihin jäi pysyvästi isoja aukkoja. Omien kulmieni värikään ei ole kovin vahva, joten ilman kulmaväriä näytän aika ilmeettömältä. Kulmakynä ja huulipuna ovatkin muuten ne meikit, jotka nappaisin mukaan autiolle saarelle. Ripsarinkin voisin jättää pois, mutta kulmakynällä ja huulipunalla saa jo paljon ilmettä kasvoille. No niin, itse käytän Bohon kulmakynien kolmesta sävystä numeroa 303. Kokeilin myös sävyä 302, mutta se oli vähän liian punapigmenttinen omiin väreihini. 303 on suosikkini ja täyttää teinivuosien aukot kulmissa vaivatta. Hintaa kulmakynälle tulee kaupasta riippuen 7-9 euroa. 

boho-comsetics-2.jpg

Boho Cosmetics luomiväripaletti
I love me -messuilta mukaan napattu 6 värin luomiväripaletti on ollut ihana. Kunnes se tippui kylppärin lattialle ja 4 sävyistä mureni pois. Onneksi jäljelle jäivät vähemmän kiiltävät, arkeen sopivat sävyt. Oma inhokkini on, kun luomivärien ruskea taittaa liikaa punaiseen. Bohon ruskea sävy onkin täydellinen, ja taittaa enemmän harmaaseen kuin punaiseen. Ennen kuin rakastuin huulipuniin ja jätin silmämeikin vähemmälle, oli arkimeikkini Bohon paletista. Edelleen käytän luomivärejä esimerkiksi silmärajauksen vahvistamiseen.

Boho Cosmetics mineraalipuuteri
Tätä kokeilin, mutta minusta ei tullut vakikäyttäjää. Boho Cosmeticsilla on kelpopuutereita, jotka toimivat kasvoilla hyvin. Hinta on myöskin kohdillaan. Miksei sitten tullut ostettua toista kertaa? Koska pakkaus oli niin haastava. Ekologinen pahvipakkaus ei kestänyt kovin kauaa. Plussat ympäristötietoisuudesta, mutta oma pakettini ei kestänyt tarpeeksi luotettavasti.