Töihin paluu ja mitä en ainakaan aio tehdä

Töihin paluu koittaa tasan huomenna. Uskon, että minä ja loma olemme sieluntovereita, eikä meitä pitäisi erottaa. Meidän kuuluu yhdessä haahuilla auringossa ja hymyillä vähäjärkisinä kanssakulkijoille kukat tukassa ja shortsit liian ylhäällä. Ai miksi shortsit on liian ylhäällä? En minä tiedä, sellasta vaan lomalla on!

Huomenna se kuitenkin koittaa taas, arki. Joten päätinpä tehdä listan, mitä en ainakaan huomisesta alkaen tee.

Pssst! Jos tykkäät listasta, haluat ehkä lukea lisää juttuja.
Tykkää siis Facebookissa tai Instassa!
    

 

 

En aio alentua 10 kahvikupin aiheuttamaan sätkintään

Jossain vaiheessa kevättä huomasin kiskovani kahvia kahvin perään. Salaa tiesin, että kahvi ei ehkä ole paras asia maailmassa minulle tai päälleni, mutta kiskoin sumppia kuin alleviivatakseni, että kyllä, olen toimistolla nääntyvä työläinen. Ei varmaan auttanut ulkonäköön, että kahvi kuivattaa ihoa aika tosi paljon ja ainakin minulle aiheuttaa vähän sellaista sätkintää, joten mitä enemmän juon, sitä enemmän näytän kulahtaneelta piripäältä

Joten vähemmän kahvia ja enemmän teetä elämään.

En syö joka aamu samaa aamiaista

En varmasti. Olen syönyt saman aamiaisen kotona nyt noin kolme vuotta. Siihen kuuluu itsetehty mysli, jogurtti ja se kahvi. Ihan kelpo setti, ei siinä mitään. Mutta kesällä söinkin kaikenlaista muuta mukavaa, kuten smoothieita ja avokadoleipiä ja kookosöljyä monessa muodossa. Aamusta se kaikki alkaa, joten pieni panostus siihen, että pöydässä on vähän erilaisempaa sorttia syötävää, voisi avata silmät päivään vähän paremmin. Pienten asioiden muuttaminen tuo vähän ekstraa arkeen.

En luista ilmajoogasta tai siitä hassusta tunnista, jossa juostaan ympäri jumppasalia

Liian usein olen jäänyt kykkimään toimistolle, ja pian huomaankin, että olenkin missannut 16:35 alkavan Air Yogan (siinä vielä oli se kiva ohjaaja!) tai 17:05 alkavan Body Attackin (siinä tosiaan juostaan jumppasalia ympäri, yksinkertaista ja helppoa, ja välillä ohjaajana on hauskasti puhuva ruotsinsuomalainen). Nyt laitan tunnit vaikka työkalenteriin muistuttamaan, että on lähdön aika kohti hyvinvointia.

En jätä omia juttujani töiden jalkoihin

Aion tehdä asioita, jotka ovat minusta hauskoja. Enkä vain viikonloppuisin vaan myös töiden jälkeen. Aion käydä purjehtimassa (meriltä on muuten tuo kuvakin), aion jatkaa tätä blogia, aion lukea (herregud, olen kohta lukenut kokonaisen dekkarin ruotsiksi ja uskon olevani ihan kärryillä!) ja aion tehdä muutakin kuin odottaa sohvalla huomista ja päämäärättömästi surffailla netissä.

Mitä sitten aion tehdä?

Haluaisin sanoa, että ottaa iisimmin. Se on todella haastavaa, kun sattuu työstänsä tykkäämään. Mutta ehkä voisi sanoa näin: Aion tykätä enemmän muistakin asioista kuin töistä.

Mitäs te muut voisitte jättää tekemättä töissä tai muuten elämässä? Jätä kommentteihin oma vinkkisi!

Tykkäsitkö jutusta? Katso tästä lisää!

Tykkäsitkö jutusta? Katso tästä lisää!