shampoopala - kaikki mitä haluat tietää shampoopalasta

Kokemuksia shampoopalasta ja miksi se on joka naisen paras kaveri

shampoopala-kokemuksia-1.jpg

Mitä tehdä, kun silikonitäyteiset marketin shampoopullot eivät kiinnosta, mutta et todellakaan ole valmis kokeilemaan täyttää shampootonta elämää? Silloin homman todennäköisimmin pelastaa shampoopala! Ruohonjuuren, Pür-kaupan ja joka Sokoksen myymät erilaiset shampoopalat ovat taivaan lahja meille ekomimmeille, jotka eivät halua tinkiä mukavuudesta ja kätevyydestä. Itse olen kerännyt jo jonkun verran kokemuksia shampoopalasta, niin päätin jakaa vähän (hehkutusta) vinkkejä muillekin.

Flow'n teepuu-shampoopala  on tämänhetkinen suosikki!

Flow'n teepuu-shampoopala  on tämänhetkinen suosikki!

Erilaisia shampoopaloja on yhtä paljon kuin muitakin shampootuotteita: on omansa blondille ja kuivalle tukalle ja rasvoittuvalle ja hennolle. On oluella höystettyä shampoopalaa ja hampulla maustettua. On niitäkin, joissa on kemikaaleja, kuten sulfaatteja, joten tsekkaa ainesosat, ennen kuin ostat.

Oma suosikkini on tällä hetkellä suomalaisen Flow'n Teepuu-shampoopala. Huomasin tässä taannoin, että raskas hiukseni tarvitsee tehokasta puhdistusta ja tiesin, että savipohjaiset tuotteet ovat hiustyypilleni hyviä. Kaipa jotkut muuten ihan puhtaalla savellakin pesevät hiuksiaan. Onneksi kysyin Ruohonjuuren myyjältä shampoopaloista ja savishampoista, sillä Flow'n teepuu-shampoopalassa olikin mukana savea! Tällä palalla tukka on pysynyt kuohkeana ja nättinä.

Shampoopalan parhaat puolet

  • Shampoopalassa yhdistyvät ekologisuus ja kätevyys, you just gotta love it!
  • Shampoopalan kanssa et tarvitse hoitoaineita, ainakin itse jätin pois.
  • Vähemmän jätettä: ei muovipulloja, vaan pakkaus on kierrätettävä kartonkipala
  • Pala kulkee mukana lentokoneessakin, koska hei, sehän ei ole neste!
  • Pala on riittoisa kuin mikä ja voit jopa pidentää hiustenpesuväliä sen avulla
Shampoopalalla pesty tukka suoristettuna.

Shampoopalalla pesty tukka suoristettuna.

Tältä näyttää shampoopalalla pesty luonnonkihara.

Tältä näyttää shampoopalalla pesty luonnonkihara.

Kokemuksia shampoopalasta

Aiemmin testissä ovat olleet myös Nürmen palashampoo, Flow'lta yksi toinen shampoo ja eräs ranskalainen shampoopala, jonka löysin Sokokselta, mutta jossa olikin sulfaatteja, joten se ei päässyt jatkoon. Nürmen palasta hiukseni menivät vähän vahaisen oloisiksi, mutta luulen, että valitsin väärälle hiustyypille suunnatun tuotteen. Muuten olen tuotteeseen tykästynyt ja odotan vain, milloin saadaan ihanat hedelmä- ja purkkatuoksuiset versiot hyllyille! Millaisia kokemuksia teillä on ollut shampoopalasta? Kommenttikenttä on vapaa!

Lue lisää kokemuksia shampoopalasta (miehinen näkökulma!)
Ja täältä lisää shampoopalan testailua!


Tykkäsitkö? Tykkää meistä Facebookissa ja Instassakin!