Luonnolliset huulirasvat testissä - voittaja löytyi yllättävästä paikasta

Ovatko huulesi kuin hiekkapaperia? Minun ainakin ovat. Rasvaan huulet aamuin illoin ja toimistolla pitää olla pari huulirasvaa valmiina, samoin laukussa. Olenkin kerännyt mukaani muutamiakin luonnollisia huulirasvoja. Teille kanssakärsijöille siis esittelen nyt pienen, mutta perusteellisen huulirasvatestin!

Naked Lips - viileää minttua

Nappasin viime vuoden I Love Me -messuilta mukaan mintulla terästetyn Naked Lipsin huulirasvan. The Natural Goods Companyn oma huulirasvabrändi on pakattu 40% kierrätettyjä materiaaleja sisältävään pakkaukseen. 

Pakkaus: perinteinen puikko, mutta tarrassa on isolla 100% luonnollinen, 99% luomu. Ainakaan tuoteinfoa ei tarvitse tihrustaa, tuote sopii meille luonnonkosmetiikkaa arvostaville!

Koostumus: Mehiläisvahaa, auringonkukkaöljyä, kookosöljyä ja tosiaan terästeenä minttua.

Huulilla: Raikas! Minttu tuntuu huulilla viileänä tunteena, mikä on aika hauska juttu. Huulilla rasva näyttää vähän kiiltävältä ja täysin värittömältä. Tämä rasva tuntui kuitenkin katoavan pian ja lisäilin rasvaa useammin kuin muita.

Crazy Rumors - ihanan teini!

Crazy Rumorsin huulirasva oli aikamatka yläasteelle. Purkkatuoksu oli pakko saada ja tuoksun huomasivat myös muut, haha! Valitettavasti tätä huulirasvaa en kerennyt testaamaan kunnolla, sillä kotieläimemme Hulda-koira söi puikon pian ostamisen jälkeen. No, ainakin olin turvallisin mielin, sillä rasva on 100% luonnollinen eikä siis sisällä mitään vaarallista koiralle.

Pakkaus: Perinteinen paketti, tarra on kivan pinkki. Tuoksu tulee melkein puikon läpikin, joten tekee heti mieli avata korkki!

Koostumus: Hoitavana perustana oliiviöljyä, sheavoita ja vegaaneillekin sopivaa kandelillavahaa. Lisäksi e-vitamiinia, steviaa ja tuoksuja.

Huulilla: Silkkinen ja iiiiiihanan tuoksuinen! Purkkatuoksu antoi parhaan fiiliksen päivään.

 

Hurraw! - Miten se oikein lausutaan?

Luonnonkosmetiikkafanien tämänhetkinen ykkönen, 100% luonnollinen Hurraw!, lunastaa kyllä paikkansa huulirasva-armeijan johdossa. Tuoksu on huumaava, värikin kiva, vaikka huulilla voide on väritön. Mutta Hurraw'n todellinen myyntivaltti on pakkauksessa!

Pakkaus: Nyt on jollakin käynyt neronleimaus, sillä Hurraw'n pakkauksen tunnistaa sokkona käsikopelolla kassista. Hurraw ei siis sekoitu muihin huulipuniin, -kiiltoihin tai rasvoihin, vaan tiedät heti, mikä suosikki huulirasvoistasi on käsillä. Iso, iso plussa tästä!

Koostumus: Manteliöljyä, kandelillaa, jojobaa ja kookosta. Samoin kuin Crazy Rumorsissa on mukana myös e-vitamiinia ja tuoksu tulee eteerisestä öljystä. Vegaaninen, raaka, gluteeniton, luomu ja jopa villiyrttejä on hyödynnetty tässä voiteessa!

Huulilla: Muotonsakin puolesta hauska levittää huulille. Pysyy hyvin ja tuoksu on vieno. Oikein kelpo huulivoide.

Yliopiston apteekin uutuus - edullinen löytö!

Yliopiston apteekki on tuonut oman luonnonkosmetiikan minisarjansa myyntiin. Osana settiä on huulivoide, joka omalla listallani löi omasta mielestäni kaikki muut. 

Pakkaus: Testin ainoa tuubi. Helppo ja kätevä.

Koostumus: Muun muassa risiiniä, mehiläisvahaa, oliiviöljyä, jojobaa ja voipuuta. 7:stä ainesosasta 5 on luomua. 

Huulilla: Testin ainoa kiiltoa antava huulirasva. Vaikka ominaisuutta ei tuubissa hehkuteta, niin voide antaa kivan pienen kiillon. Teho myös kestää pitkään, eikä voidetta tarvitse koko ajan lisäillä. Vieno vadelman tuoksu on mukava lisä. Luottotuote toimistolla ja käsilaukussa!

 

Löytyykö omasta laukustasi uusi luonnollinen huulirasva? Vinkkaa kommentteihin!

Tykkäsitkö? Tykkää siis myös Facebookissa ja Instagramissa!