Kauneustrendit 2017

Hiilisaippuaa, hiilinaamioita, hiilishampoota...

Warrior Paint rikkoi pankin viime vuoden lopulla. Hiilestä tehty hampaidenvalkaisuaine vei mukanaan niin ekomimmit kuin monet muutkin. Mutta miksi jättää hiiltä vain hampaisiin? Vuonna 2017 tullaan näkemään paitsi hiilisaippuaa, myös hiilinaamioita ja hiilishampoota (viimeinen on jo iso juttu Jenkeissä, lue lisää täältä!)

Otsonoidut öljyt ongelmaihoon ja juonteisiin

Otsonoidyt öljyt repivät itselleen tilaa luonnonkosmetiikkahyllyillä viime vuonna. Kun huhu levisi, että otsonoitu öljy voi vähentää juonteita ja parantaa aknea, alkoivat hyllyt tyhjentyä. 2017 nähdään varmasti paljon muitakin otsonoituja öljyjä: avokado-, manteli- ja jojobaöljyjä!

Meinebase - mineraalisuola

NoPoo-trendin myötä Meinebase on tullut tutuksi jopa hiusten pesuaineena. Ruokasoodaa, merisuolaa ja mineraaleja sisältävä taika-aine käy kylpysuolasta, meikinpuhdistusaineesta ja kuorinta-aineesta. Flunssakaudella Meinebase antaa terveellisen lisän höyryhengitykseen keitettyyn veteen. Käyttötapoja on oikeasti niin paljon, että tästä riittää trendiä varmaan vielä vuodelle 2018.

Luonnolliset tuotteet marketeissa

Isojen tavaratalojen kosmetiikkaosastot ovat ottaneet luonnolliset kosmetiikkasarjat hellään huomaansa. Trendissä mukana pysyvät myös marketit, sillä ainakin K-Citymarket on ottanut valikoimiinsa niin Urtekramia kuin Lavedaakin ja Prismassakin luonnollisia valintoja on ollut hyllyissä jo muutaman vuoden. Parasta, että ei enää tarvitse aikatauluttaa kauneusostoksia erikoisliikkeiden aukioloaikojen mukaan, vaikka niissä saa kyllä usein parhaan palvelun.

Mitä ekomimmit ja -mikot siellä ruudun takana veikkaavat vuoden 2017 trendeiksi? Kommentoi boksiin!