Hiilisaippualla taisteluun näppyjä vastaan

Toteutettu yhteistyössä Organic Storen kanssa.

Psssst..kirjoituksen lopussa alekoodi!

Paljastan pahan tapani: syön suklaata joka päivä. Siis joka päivä. Meillä on aina suklaalevy laatikossa, josta nakerran viimeistään töistä päästyäni rivillisen ennen kuin aloitan iltahommat, eli pyykkäämiset, ylityöt tai urheilun.

Viime viikkoina havahduin siihen, että sekä töissä että vapaalla oli kiirettä. Minun kohdallani se tarkoittaa, että käsi hakeutuu sinne suklaalevyn luo yhä useammin. Seurauksena naamaan alkoi pukkaamaan pientä näppyä etenkin otsaan ja vähän suun ympärille. Kai se on sitten sitä stressi-ihottumaa.

Tosin kovasta stressistä ei voi puhua. Siinä on ihan eri oireet, kuin vähän ärsyttävää näppyä ja kiiltävä iho. Omalla kohdallani tiukka aikataulu johtaa kierteeseen, joka menee näin: kiire - suklaaöverit - unohdan ihon hoidon - kas, naamani kukkii.

Tuhtia, mustaa tavaraa tuo detox-hiilisaippua, mutta ajaa todella asiansa.

Tuhtia, mustaa tavaraa tuo detox-hiilisaippua, mutta ajaa todella asiansa.

Ennen oikeaa testiä en voinut olla leikkimättä soturia hetken aikaa :) Tuli voimaantunut fiilis!

Ennen oikeaa testiä en voinut olla leikkimättä soturia hetken aikaa :) Tuli voimaantunut fiilis!

Onneksi olin saanut blogin kautta testiin Organic Storelta Pohjolan Detox - hiilisaippuan. Sysimusta purkki herätti hieman kummastusta ja kun vieltä paketissa kerrottiin, että hiilisaippua sisältää lääkehiiltä eli aktiivihiiltä, oli pakko tehdä vähän taustatöitä. Onko lääkehiili oikeastaan luonnontuote? Eikö sitä käytetä vain sisäisesti ja myrkytystiloissa? Voinko oikeasti sutia hiiltä naamalleni? Allure -lehti olikin selvittänyt asiaa pidemmälle ja kävi ilmi, että maailmalla lääkehiiltä tai aktiivihiiltä tai active charcol in english käytetään useissa kasvojenhoitotuotteissa taistelemaan näppyjä ja mustapäitä vastaan.

Joten eikun testaamaan! Paketista paljastui sieni ja purkillinen sysimustaa tavaraa. Tuli heti mieleen monien siivousintoilijoiden Universal-stone, sillä käyttötapakin oli samanlainen: sieni kasteltiin, sitä hierottiin mustaan saippuaan, vaahdotettiin ja sitten sienellä hierottiin hiilisaippuaa kasvoille. Saippua levittyi harmaana vaahtona, ja hieroin sienellä erityisesti ongelmakohtia. Silmien aluetta piti varoa, joten silmämeikkejä ei tällä ruveta poistamaan.

Lopputulos? Annetaan plussat ja miinukset hiilisaippualle:

+ Hiilisaippua ei jättänyt kireää ihoa, niin kuin monet muut tehopuhdistajat
+ Aktiivihiilisaippuassa on paljon luonnollisia ainesosia, osa jopa villinä kerättyjä ja osa luomua
+ itse hiili on koivuperäistä ainesta
+ hillitsi ihon oireilua ja hoiti näpyt pois, kun käytin noin kolmena peräkkäisenä aamuna
 

- Ei sovi päivittäiseen meikin puhdistukseen, koska tuotetta ei suositella silmien alueelle

Kaiken kaikkiaan voin suositella hiilisaippuaa: se on hellävarainen, mutta toimiva. Lisäksi tätä voi varmasti testata myös selän tai rintakehän epäpuhtauksiin.

Kiinnostuitko? Nappaa alekoodi RAWBODY16 ja saat -10% Organic Storen tuotteista heidän verkkokaupassaan! (Koodi on voimassa 26.10 saakka). ---> OrganicStore.fi

Onko sinulla kokemuksia hiilisaippuasta tai lääkehiiltä sisältävistä tuotteista? Kommentoi alas!
 

Tykkäsitkö? Tykkää meistä myös FB:ssa ja IG:ssä!