Kestävä silmämeikki luonnollisilla meikeillä? Jep!

Löysin alesta Couleur Caramelin luomiväri- ja poskipunasetin, jolle tiesin, että tulee käyttöä kesähäissä. Haluaisin olla sellainen täydellinen häävieras, joka käy kampaajalla tai vähintään tekee itse lämpörullilla nätin kampauksen ja jolla on täydellinen meikki. Tosiasiassa muistelen edellisenä iltana, oliko joku mekko kaapissa ja ennen juhlia teen jonkinlaisen kasan hiuksista ja pinneistä.

Meikki on kuitenkin ollut jollakin tavalla hallussa aina. Olen vähän jäänyt kiinni kirkkaaseen huulipunaan, jonka löysin edellisiin häihin. Couleur Caramelin setillä tein huulipunan pariksi aika hillityn silmämeikin. Hillityn, sillä setillä olisi saanut myös aikaiseksi kunnon smokey eyen. Kokeillaan sitä johonkin toiseen juhlaan.

Kokeilin levittää vaaleinta sävyä ensin setin mukana tulleella sudilla, mutta koska luomivärin koostumus on rasvainen, pyörittelin sormeen väriä. Sormen lämpö sai värinkin levittymään helpommin. Tein varjostukset toiseksi tummimmalla sävyllä, korostin nurkkia mustalla ja sillä sain vedettyä myös tosi hyvät rajaukset. Alustin silmät ensin primerilla ja sitten vielä valokynällä (kikka, jonka kertoi eräs teatterimaskeeraaja).

Mutta sitten se kesto... Jo ennen kuin olin saanut pakattua itseni, mekon, ajo-ohjeet ja vesipullon mukaan autoon olin ihan varma, että voidemaiset luomivärit olivat luomivaon uumenissa. Mutta ehei, vähän värit olivat kerääntyneet, mutta sain sormella vähän töpötettyä niitä paikoilleen. Auton ilmastointi piti meikit paikoillaan ja samoin juhlapaikalla meren äärellä pienessä tihkusateessakin oli täysin kamerakelpo.