Arkimeikki

Arkimeikki.gif

Arkimeikki parissa minuutissa

En ole arkena kova meikkaamaan. Oikeasti yritän vain löytää oikoteitä, joilla saa loihdittua kasvoilleen kaupunkikelvon lookin. Tärkein oikotieni on hyvä ihonhoito. Laiskottelu ihonhoidossa tarkoittaa pakkelikerrosta meikissä. Toinen huipputärkeä tuote, jonka olen löytänyt kolmekymppisenä on huulipuna. Kerran kalenterihälyytys herätti minut töissä henkilöstökuvaukseen, jota en todellakaan ollut muistanut aamulla. Ensimmäinen apu oli huulipuna, jota lainasin kollegalta.

Jotakin meikkiä kuitenkin aamuisin sudin naamaan ja ajattelin raottaa, miten homma minun aamuissani etenee.

Arkimeikkituotteet

Tässä lista tämänhetkisistä tuotteista arkimeikissäni. Testailen jatkuvasti uusia tuotteita, joten nämä voivat vaihdella.

- Kosteusvoide Nuxelta
- silmänympärysvoide Mossalta
- Everyday Mineralsin Base -mineraalipuuteri rasvoittuvalle iholle
- Boho Cosmeticsin kulmakynä tuhkaan taittuvassa sävyssä
- Boho Cosmeticsin peiteväri sävyssä 01, beige diaphane
- Ikivanha aurinkopuuteri (miten nämä voi kestää käytössä vuosikausia?)
- Boho Cosmeticsin luomiväripaletti
- Kanebo 38 ripsari (en vieläkään ole uskaltautunut vaihtamaan luonnonmukaiseen ripsariin...)

Pohjatyöt
 

Pohjat paikoillaan, hetkinen, mistähän nuo suunpieliin ilmestyneet urteet ovat tulleet?!

Pohjat paikoillaan, hetkinen, mistähän nuo suunpieliin ilmestyneet urteet ovat tulleet?!

En useinkaan pese aamulla kasvoja, vaan huuhtelen vain viileällä vedellä. Seuraavaksi Nuxen Creme Fraiche de Beauté -niminen kevyt päivävoide ja Mossan silmänympärysvoide silmien ulkosyrjille, sinne minne ne naururypyt osuvat. Annan voiteiden imeytyä ja samalla suoristan hiukset tai puuhaan jotakin muuta aamujuttuja.

Tummat silmänaluset ja näpyt saavat kyytiä peitevärillä. Bohon edullinen peitepuikko on valoisa ja toimii myös valokynän korvaajana. Everyday Mineralsin Base -mineraalipuuteria otan vähän isoon siveltimeen ja pyörittelen sen siveltimeen puuterirasian kannen kautta. Pyörivin liikkein vien puuterin myös kasvoille, aloittaen keskiosasta ja nenästä. Jos haluan enemmän peittoa, niin pohjustan ennen puuteria primerilla ja talven koittaessa etsin jonkun kivan bb- tai cc-voiteen puuterin alle. Sitten tärkein, eli kulmat, jotka piirrän pienin vedoin paikoilleen Bohon kulmakynällä. Viimeistely vielä aurinkopuuterilla.

Näillä peruspohjilla lähtisin jo kauppaan.

Vähän väriä pintaan

Hello there! Huulipuna saa ihmeitä aikaan.

Hello there! Huulipuna saa ihmeitä aikaan.

Seuraavaksi niinkin yksinkertainen vaihe kuin huulipuna. Laitan huulipunan usein ennen silmämeikkiä, jotta osaan suhteuttaa silmämeikin huulipunaan. Tykkään yli kaiken huulipunista fuksian eri sävyissä. Kun huulilla on niin vahva väri, en halua silmämeikistä enää raskasta, ainakaan ihan arkeen. Yllä käytin Alima Puren huulipunaa Daisy-sävyssä. Samalla tuotteella sain myös poskille raikkaan värin.

Silmät, viimeinen silaus arkimeikkiin

Ja valmista!

Ja valmista!

Lopuksi taivutan ripset, levitän Bohon luomiväripaletista valkoista helmeilevää liikkuvan luomen sisänurkkaan ja beigeä sävyä luomivakoon. Vielä ripsaria ripsiin ja valmista tuli!

Arkimeikkini perustuu siis hyvään pohjaan ja useimpina päivinä värikkääseen huulipunaan. Näillä kikoilla olen itse selvinnyt arkiaamuista. Olisi hauska kuulla mitä vinkkejä teillä muilla on! Kommenttikenttä on vapaa alla :)